Contact
Ons Thuis
Home
Wat wij doen
Over Ons
Openingstijden
Financiering
Vervoer
Vacatures
Stage lopen
Heeft u een klacht?
Vraag & Antwoord
Privacyverklaring
Zorgcoöperatie Brabant
Stichting
Contact
Over Ons

Wij zijn Tanja Weijts en Linda Volleman, beiden geboren en getogen in Eindhoven. Wij hebben 15 jaar ervaring in de reguliere ouderenzorg. In de loop van de jaren hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld met name voor ouderen met dementie.

Deze werkwijze passen wij toe bij “Ons Thuis”. Een persoonlijke begeleiding die zich kenmerkt door een liefdevolle, warme en waardige benadering. Waarin wij zoveel als mogelijk, willen aansluiten bij de behoeften en gewoonten van de mens in deze fase van het leven, met de stad Eindhoven als gemeenschappelijke geheugen- en inspiratiebron.

Linda Volleman

Ik ben Linda Volleman- van der Heijden 36 jaar. Ik ben getrouwd met Nick Volleman en samen hebben wij 2 dochters van 11 en 9 jaar oud. Ik heb in 2009 mijn diploma verzorgende ( IG ) gehaald en in 2012 mijn diploma voor maatschappelijke zorg volwassenwerk. Ik ben 17 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Al jaren gaat mijn interesse uit naar de oudere en dementerende cliënt. Het menselijk contact in al zijn vormen,  in omgang en beleving, in  intensiteit en complexiteit is wat mij zo boeit. Vol energie en enthousiasme geef ik vorm aan zorg en welzijn. Steeds ben ik weer verrast, verwonderd, verblijd en ontroerd. Bij “Ons Thuis” kan ik deze passie, op onze eigen manier, nog meer vorm geven.

 

Tanja Weijts

Ik ben Tanja Weijts, 52 jaar. Woon samen met Albert Bocker en wij hebben een dochter van 18 en een zoon van 12 jaar oud. In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hoge School als Theaterdocent. Na mijn opleiding heb ik verschillende leeftijdengroepen theaterles gegeven en ook, met ouderen en kinderen enkele theaterproducties gemaakt. Na een wereldreis op de fiets door Azie, heb ik ruim 7 jaar als kok in een restaurant gewerkt en gaf ik leiding in de keuken.

Via mijn opa, die door zijn vergeetachtigheid moest worden opgenomen, kwam ik in contact met de ouderenzorg. Tijdens mijn bezoeken aan hem ontdekte ik een nieuw doel in mij leven. Het omgaan met de dementerende oudere.Mijn achtergrond als theaterdocent bleek van grote waarde; de verbeelding, het inlevingsvermogen en in het ‘hier en nu leven’ bleken mijn sterke kwaliteiten waarmee ik veel en vaak ingang vind in de wereld van de dementerende medemens.

Als activiteitenbegeleidster heb ik inmiddels 13 jaar met heel veel bevlogenheid in verpleeghuis Vitalis Vonderhof gewerkt. Gedurende die jaren heb ik veel geleerd. Wat steeds weer belangrijke pijlers bleken te zijn, was; belangstelling voor oudere, het leven van vroeger, aandacht, echt contact, inlevingsvermogen en verbeeldingskracht.

In onze stadshuiskamer wil ik kleur, vorm en inhoud geven aan die belangrijke pijlers: Met liefdevolle aandacht en waardigheid alles beleven wat het leven nog de moeite waard maakt. Hierdoor hoop ik dat mensen langer thuis kunnen wonen en langer kunnen doen wat hen nog plezier en zin geeft.